Prima ședință a Consiliului Municipal Bălți. Petkov pledează pentru guvernarea populară a orașului

În prezența primarului municipiului Bălți, Alexandr Petkov și a vicepreședintelui Comisiei Electorale Centrale, Pavel Postica, astăzi a avut loc prima ședință, de constituire, a Consiliului Municipal Bălți nou ales.

Alexandr Petkov a adresat felicitări consilierilor și a îndemnat să se facă abstracție de culorile politice în gestionarea treburilor în oraș:   

„Vă felicit cu ocazia primei noastre ședințe. Sper foarte mult că aici, în primăria municipiului Bălți, nu vom fi dușmani. Intrăm în iarnă, avem probleme mari, avem foarte multe de recuperat. Noi suntem pentru aceea ca la Bălți să fie creată, susținută și promovată guvernarea populară. De astăzi, administrația municipală din Bălți devine administrația populară”.

Partidul Nostru a obținut 11 mandate în Consiliul Municipal Bălți, cel mai mare printre formațiunile politice care sunt reprezentate în consiliu. Partidul Nostru este urmat de PSRM cu 9 mandate, PAS cu 6 mandate de consilieri, de asemenea din consiliul fac parte PP „Forța de Alternativă și de Salvare a Moldovei” – 4 mandate, PP „Renaștere” și Partidul Schimbării – câte 2 mandate, PCRM – 1 mandat.  

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter