Coaliția haosului și dezastrului la Bălți, formată din socialiști, PAS, Grigorișin și Gligor, nu poate decide în locul bălțenilor

Coaliția haosului și dezastrului pentru Bălți, formată din socialiști, PAS, Grigorișin și Gligor, nu poate decide în locul bălțenilor. Așa a reacționat primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, la faptul retragerii sale din prezidiumul Consiliului municipal, votată de consilierii PAS, PSRM și cei din echipa fostului primar Nicolai Grigorișin.

„Votarea de către această coaliție a dezastrului nu mă va împiedica să fiu vocal. Indiferent în ce parte a sălii voi sta, interesele locuitorilor orașului Bălți le voi apăra oricum. Pentru asta am fost ales de bălțeni, care m-au votat prin vot direct”, a declarant Petkov în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Primarul de Bălți a subliniat că nu va admite distrugerea orașului Bălți și „încoronarea forțelor distructive din Moldova, care doresc dezastru în țara noastră”.

„Din păcate, al doilea oraș ca importanță din Republica Moldova a trecut prin procesul de deurbanizare. Circa 30 la sută din fondul locativ din Bălți nu are canalizare, multe străzi sunt fără iluminat stradal, iar fosta administrație a municipiului a lăsat datorii de zeci de milioane la întreprinderi municipale”, a mai spus Petkov.

El și-a reiterat deschiderea pentru cooperare cu autoritățile centrale, doar că aceasta să fie de la egal la egal:

„Noi nu vrem să cerșim de la autoritățile centrale, dar să fim parteneri egali, pentru a găsi soluții la problemele orașului nostru. Cu sprijinul oamenilor din Bălți, ne vom isprăvi”, a menționat Alexandr Petkov.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter