Curățarea albiei râului și repararea a două poduri – un nou angajament onorat de primarul orașului Rîșcani

În orașul Rîșcani, a fost lansat proiectul în valoare de 600 de mii de lei pentru curățarea albiei râului Copăceanca și repararea a două poduri – podului mic și podului mare. Proiectul face parte din programul lui Victor Bogatico la alegerile din toamna anului 2023 din partea Partidului Nostru pe care le-a câștigat pentru a patra oară consecutiv. Vineri, primăria a organizat în preajma Muzeului de Istorie și Etnografie o zi de curățenie în vederea pregătirii terenului pentru proiect.

„Pregătim teritoriul pentru proiectul pe care l-am câștigat cu 30.000 de euro anul trecut. Curățăm podul mare cu arc, el va fi renovat. Iar podul mic va fi înlocuit complet – vom instala un pod nou din fier. Proiectul include, de asemenea, curățarea albiei râului Copăceanca între baraj și podul central”, a relatat Victor Bogatico.

Primarul orașului Rîșcani a anunțat că în prezent se organizează o licitație pentru a selecta agentul economic care va efectua lucrările de înlocuire completă a podului mic de fier.

El a menționat că, prin eforturi comune – primăria, partenerii, agenții economici și locuitorii din Rîșcani – orașul devine mai frumos și mai accesibil: 

„Aici va exista o zonă pietonală normală, toți locuitorii și oaspeții orașului nostru vor avea posibilitatea de a se relaxa în apropierea acestui loc frumos”.

De remarcat faptul că, la doar câteva luni de la preluarea unui nou mandat de primar de către Victor Bogatico, în Rîșcani au fost deja realizate mai multe proiecte promise.  Printre acestea se numără noua grupă de creșă deschisă recent la grădinița nr. 10 „Guguță”.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter