După turul doi, candidații Partidului Nostru devin primari în alte șase localități din țară

După al doilea tur al alegerilor locale, care a avut loc duminică, 19 noiembrie, candidații Partidului Nostru devin primari în alte șase localități din țară.

Alexandr Petkov a obținut o victorie convingătoare în capitala de nord a Moldovei. La Bălţi pentru el au votat 59,63% de alegători. El s-a confruntat în turul doi cu candidatul din partea Partidului socialiștilor.

În Cantemir 65,28% dintre alegători au votat pentru candidatul Partidului Nostru Roman Ciubaciuc. Acesta este al patrulea mandat de primar a lui Ciubaciuc.

Și Victor Bogatico a trecut cu succes turul doi al alegerilor locale. El a candidat pentru funcția de primar al orașului Rîșcani, obținând 55,18% din voturi. Bogatico devine primar al orașului Rîșcani pentru a patra oară.

Victor Covalenco devine pentru a doua oară primar comunei Bahrinești raionul Florești. El sa bucurat de susținerea a 51,78% dintre alegători ai comunei.

Au obținut victorie în turul doi și candidații Partidului Nostru, care au încercat puterile sale la alegerile locale pentru prima dată.

Ilie Bolfaciuc devine primar al comunei Hiliuti raionul Fălești. El a fost susținut de 62,5% de alegători.

Pentru Serghei Fussa au votat  52,5% de alegători. Acesta va conduce primăria satului Catranîc raionul Fălești.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter