Victor Bogatico, ales primar al orașului Rîșcani pentru a patra oară: Vă mulțumesc pentru poziția civică activă!

Victor Bogatico a fost ales pentru a patra oară în funcția de primar al orașului Rîșcani din partea Partidului Nostru. În turul doi al alegerilor locale el a obținut 55,18% din voturile alegătorilor. El a mulțumit pentru poziția civică activă tuturor locuitorilor orașului care au participat la alegeri și a asigurat că, indiferent de faptul cu cine au votat, el va continua să fie primarul tuturor.

„Mulțumesc că ați votat! Nu contează pentru cine ați votat, voi avea aceeași atitudine față de toți, așa cum am avut și până acum. Vă mulțumesc că mi-ați încredințat conducerea Primăriei în următorii 4 ani. Continuăm să muncim. Voi ajuta absolut fiecare locuitor al orașului Rîșcani, indiferent pentru cine a votat”, a menționat Bogatico.

El a subliniat că de astăzi începe o nouă etapă de activitate pentru a face orașul mai bun, mai curat și mai confortabil.

Mâine la Rîșcani va avea loc o ședință de constituire în cadrul primei sesiuni, care va stabili comisiile din cadrul Consiliului orășenesc. Astfel, dezvoltarea în oraș va continua fără nicio întrerupere.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter