Echipa Partidului Nostru a depus actele pentru înregistrarea candidatului la funcția de primar al municipiului Bălți și lista pentru Consiliul Municipal

Echipa Partidului Nostru a depus actele pentru înregistrarea lui Alexandr Petkov în calitate de candidat al Partidului Nostru la funcția de primar al municipiului Bălți. De asemenea, la Consiliul electoral de circumscripție a fost depusă lista de candidați pentru Consiliul Municipal. Primul în listă este de liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

Calitatea echipei Partidului Nostru inspiră încredere puternică în capacitatea acesteia de a transforma Bălțiul într-un oraș modern, a menționat Petkov după depunerea actelor. El a spus că pe parcursul acestei luni, băltenii vor avea posibilitatea  să-l cunoască îndeaproape pe candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar şi pe candidaţii formațiunii politice pentru Consiliul Municipal.

„Această listă reprezintă cea mai puternică echipă de profesioniști care știu ce trebuie de făcut în Bălți și care poate face din acesta un oraș model în toată Moldova. Suntem mândri de realizările făcute până în 2021 și intenționăm să le extindem. În primul rând, trebuie să punem capăt oricăror manifestări care ne trag în jos și ne împiedică să ne dezvoltăm”, a conchis Petkov.

Renato Usatîi a declarat că pentru Partidul Nostru a fost important să fie selectată echipa potrivită – pentru ca fiecare bălțean să se simtă reprezentat de oamenii de pe lista candidaţilor pentru Consiliul Municipal.

„Lista include oameni de diferite profesii. Am reieșit nu doar din ceea cine și ce fel de diplome are, dar, cel mai important, ce experiență deține într-un domeniu sau altul”, a spus Renato Usatîi.

Astăzi, va fi cunoscută și ordinea candidaților la funcția de primar și a listelor  pentru Consiliul Municipal Bălți în buletinele de vot. Totuși, după cum a remarcat liderul partidului Renato Usatîi, „pentru noi nu contează ce număr vom avea în buletinul de vot, pentru că spre deosebire de toate partidele politice care și-au depus actele sau vor depune astăzi, noi avem nu doar ce le spunem bălțenilor, dar și ce să le arătăm.”

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter