Alexandr Severin, înregistrat în calitate de candidat al Partidului Nostru la funcția de primar al orașului Fălești: Împreună, mergem doar înainte!

Alexandr Severin a fost înregistrat în calitate de candidat al Partidului Nostru pentru funcția de primar al orașului Fălești. Joi, au fost depuse actele necesare la Consiliul electoral de circumscripție, inclusiv listele candidaților la funcția de consilier în consiliile orășenesc și raional. În lista pentru candidații la funcția de primar Alexandr Severin a fost înregistrat cu numărul 7. În lista pentru Consiliul orășenesc, Partidul Nostru este pe poziția a 7-a, iar pentru Consiliul raionul – pe poziția a 10-a din buletin.

Este a doua cursă electorală pentru Alexandr Severin. Prima dată a candidat la funcția de primar al orașului Fălești în 2019 și a câștigat detașat scrutinul, acumulând peste 70% din numărul total de voturi.

Pe parcursul unui singur mandat de primar, în orașul Fălești s-a reușit realizarea unui număr impunător de proiecte cu menire social-economică. Au fost utilizate nu doar resursele bugetului local, dar și investiții extrabugetare, în sumă totală de peste 113,4 de milioane de lei.

„Orașul Fălești se dezvoltă, devine mai confortabil. Îl construim și dezvoltăm împreună cu toți locuitorii, inclusiv cu cei plecați peste hotare. Tot așa împreună vom continua! Mergem doar înainte pentru prosperitatea orașului nostru!”, a declarat Alexandr Severin după depunerea actelor.

Printre prioritățile imediat următoare în funcția de primar Severin își propune modernizarea sistemului de apă și canalizare, continuarea construcției drumurilor, trotuarelor și rigolelor, a terenurilor de joacă pentru copii, extinderea sistemelor de gazificare și alte proiecte importante pentru locuitorii orașului Fălești.

Alexandr Severin are 34 ani, a absolvit Universitatea de Educație Fizică și Sport, este licențiat în tehnologia antrenamentului sportiv și master educație fizică  și sport. Este căsătorit, educă un copil.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter