Transformările impresionante la Glodeni trebuie să continue. Stela Onuțu candidează pentru un nou mandat!

Stela Onuțu a fost înregistrată, astăzi, în calitate de candidat al Partidului Nostru pentru funcția de primar al orașului Glodeni. De asemenea, la Consiliul electoral de circumscripție a fost depusă lista candidaților Partidului Nostru pentru Consiliul orășenesc și Consiliul raional Glodeni.

Stela Onuțu este primar din anul 2015, în această perioadă orașul a cunoscut o transformare impresionantă. Anual, sunt în creștere veniturile la bugetul orașului. În 2015, veniturile constituiau puțin peste 13 milioane de lei, iar în 2022 – aproape 32 de milioane, suma planificată pentru anul curent este de 38 de milioane de lei.

Doar pe parcursul mandatului curent, au fost făcute lucrări de reabilitare a drumurilor, curților și blocurilor locative în sumă de peste 22,5 milioane de lei. Au fost iluminate străzile și curțile, construite trotuare, reparate și dotate grădinițele, instalate mai multe terenuri de joacă, bănci, coșuri pentru gunoi, marcaje rutiere, stații de așteptare pentru pasageri, etc. În 2022, pe toate arterele principale din oraș au fost instalate indicatoare urbane cu denumirea străzilor. Pentru prima dată în ultimele câteva decenii, a fost instalată o nouă „poartă” a orașului – inscripția „GLODENI” de la intrarea în localitate.

„Orașul Glodeni, fără falsa modestie, s-a schimbat mult în bine, în ultimii ani. Obiectivele pe care le-am atins în această perioadă se datorează susținerii echipei, bunei colaborări cu membrii consiliului local și cu toți cetățenii. Sunt convinsă ca împreună putem depăși încercările și putem construi un viitor bun și sigur pentru comunitate”, a relatat Stela Onuțu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter