Usatîi către bălțeni: Dacă ați decis să scăpați orașul de un hoț, nu alegeți din greșeală pe altul! Voi decideți! Puterea e în adevăr!

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a îndemnat bălțenii să fie atenți la viitoarele alegeri, pentru a nu cădea pradă numeroșilor falși candidați la funcția de primar. El a făcut un apel în care le-a spus bălțenilor că, dacă au decis să scape orașul de un hoț, să nu aleagă din greșeală pe altul!

„Astăzi văd un număr mare de partide care își înaintează candidații. Bălțeni, fiți atenți! Eu nu am venit azi să cerșesc voturi. Nu intru în campania electorală pentru a-mi face publicitate mie sau colegilor mei, pentru că știți cu toții ce am făcut concret. Dar astăzi, dacă vreți să scăpați orașul de un hoț, nu alegeți din greșeală pe altul!”, a spus Usatîi la întâlnirea cu locuitorii din Bălți.

El a dat asigurări că nu va permite manipularea locuitorilor orașului și că primăria Bălți trebuie să-și recapete statutul de cea mai deschisă și transparentă din țară, așa cum era pe vremea când era primar.

„Nu voi permite nimănui să amăgească oamenii și să se îmbogățească pe seama cetățenilor de rând sau a oamenilor de afaceri. Trebuie să punem capăt haosului și fărădelegii care are loc în ultimii doi ani. Primăria noastră trebuie să redevină cea mai transparentă, așa cum a fost de câțiva ani la rând, și să rămână mereu așa!”, a menționat liderul Partidului Nostru.

Renato Usatîi a mai spus că înaintarea lui Alexandr Petkov drept candidat al Partidului Nostru pentru funcția de primar a venit tocmai din doleanțele orășenilor. Potrivit sondajelor de opinie, bălțenii vor să vadă în funcția de primar o persoană onestă, cu o reputație ireproșabilă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter