Renato Usatîi vrea terminale cu medicamente în fiecare localitate din țară. “Vor conține 100 cele mai necesare preparate”

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, vrea terminale cu medicamente în fiecare localitate din țară. Politicianul a declarat despre acest lucru la emisiunea “Secretele Puterii” de la Jurnal TV. El a spus că această idee necesită mult mai puține cheltuieli decât deschiderea unor farmacii clasice și s-a gândit să o aplice în practică după ce a remarcat că problema lipsei farmaciilor este cea mai des acuzată de oameni.

 

“Cea mai des adresată întrebare de către cetățeni, când merg în teritoriu, ține de lipsa farmaciilor în localități, iar oamenii sunt nevoiți să facă drumuri lungi, până în centrele raionale, pentru un citramon”, a spus Renato Usatîi.

El a adăugat că proiectul care prevede amplasarea terminalelor cu medicamente va fi prezentat de Partidul Nostru în 2-3 săptămâni.

“Este vorba despre terminale care vor conține 100 cele mai necesare medicamente și care vor fi instalate în primăriile din fiecare localitate, iar prețul medicamentelor în aceste farmacii electronice vor fi cu 20% mai mic decât în farmaciile tradiționale”, a mai menționat liderul Partidului Nostru și primarul de Bălți.

 

La final, el a subliniat că terminalele trebuie să se afle în proprietatea statului și nu în cea a agenților economici.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter