Renato Usatîi: Nimeni nu mă poate acuza de corupție sau venituri nedeclarate

Primarul municipiului Bălți, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, îi va ataca în instanța de judecată pe cei trei deputați PSRM care i-au adus învinuiri și acuzații ce nu corespund realității. El a declarat despre acest lucru într-un live pe Facebook. Tot acolo, el a subliniat că tot ce este indicat în declarația lui de avere și interese personale este argumentat.

 

“Dacă ceea ce spun ei ar fi adevărat în proporție de cel puțin 1%, nici Grigorișin și nici eu nu aș fi câștigat de două ori alegerile din primul tur la Bălți. Să fiu acuzat de corupție nu a putut nici măcar Plahotniuc cu tot sistemul său și nici cei mai mari dușmani ai mei. Nici măcar nu ați putut spune cu cuvintele voastre minciunile scrise de propagandiștii voștri”, a afirmat primarul.

În același timp, Renato Usatîi a declarat că pentru învinuirile nefondate va solicita, în instanța de judecată, de la cei trei deputați, Vladimir Mizdrenco, Alexandr Nesterovschi și Alexandr Usatîi, o despăgubire de un milion de lei, bani care vor fi direcționați către un proiect social din municipiul Bălți.

Primarul Bălțiului a adăugat că atunci când se va întâlni cu cei trei deputați PSRM, nu ca politician, ci ca bărbat o să le lipească câte o palmă, pentru că au lansat în spațiul public informații false despre averea sa și activitatea pe care o desfășoară la Primăria Bălți.

 

„Ca bărbat o să am tot dreptul moral să vă lipesc câte o palmă când vă întâlnesc. Presa voastră (afiliată PSRM) o să taie această declarație a mea și o să zică că vă ameninț cu răfuială fizică, însă nu este amenințare, ci un gest bărbătesc”, a spus Usatîi în cadrul unui live pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter