Schema prin care unele persoane „VIP” au reușit să se vaccineze cu „Pfizer”: „Veți fi ȘOCAȚI când veți vedea LISTA”

Mai multe persoane publice cu foarte mulți bani au reușit să se vaccineze cu „Pfizer” înaintea a sute de medici, iar acest lucru a fost posibil grație unui șiretlic, a declarat astăzi liderul Partidului Nostru și primarul de Bălți, Renato Usatîi.

 

„În loc să fie vaccinați medicii, vaccinurile „Pfizer” au fost administrate președinților de raioane, vicepreședinților, primarilor și angajații Edineț-Gaz, și chiar echipa unui restaurant. Mai mult, printre persoanele vaccinate se numără și mai multe persoane publice, oameni de afaceri cu foarte mulți bani. Unii dintre aceștia au apărut pe coperta unor reviste glamuroase din R. Moldova. Deci, dimineață apare pe coperta unei astfel de reviste, iar seara se angajează fictiv ca paznic la o instituție medicală. Uite așa au reușit să se vaccineze în calitate de lucrători medicali. E vorba de oameni de afaceri care lejer pot merge la Dubai sau la Moscova să se vaccineze. Printre cei vaccinați pe pile se numără și unii bloggeri cu zeci de mii de urmăritori, care plătesc între 150 și 300 de euro pentru a se injecta”, a precizat Usatîi într-un live pe Facebook.

El a declarat că și un consilier al Partidului Nostru de la Cahul s-a vaccinat fără rând. În consecință, Renato Usatîi a spus că-i retrage susținerea politică și l-a chemat pe Sergiu Rența să-și depună mandatul de consilier.

 

Totodată, Usatîi a cerut Ministerului Sănătății să publice lista persoanelor care s-au vaccinat. „Veți vedea zilele următoare această listă și veți fi șocați să vedeți cine se regăsește în ea. Veți vedea mai multe persoane publice, oameni de afaceri, politicieni”, a punctat Usatîi.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter