Usatîi cere consilierului „Partidului Nostru” din Cahul să-și dea demisia, după cazul suspect de vaccinare

Președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, cere consilierului formațiunii din raionul Cahul, Sergiu Rența, să-și dea demisia. Asta după ce funcționarul a prezentat dovezi pe rețelele sociale că s-a vaccinat împotriva virusului COVID-19, iar apoi a șters postarea de pe pagina sa de Facebook, menționând că s-a vaccinat peste Prut.

„Eu îi retrag mandatul de partid și îl rog să-și dea demisia din funcția de consilier.

 

Așa ceva nu se poate. Sergiu Rența, ai pașaport românesc, tu puteai să te duci în România și să te vaccinezi, dar să nu spui că te-ai imunizat și să ștergi postarea”, a spus Renato Usatîi.

“Dacă am și alți colegi care au făcut așa cum a făcut Rența la Cahul, mai bine scrieți cerere și plecați din partid. Eu nu pot să-l iert pe niciunul și voi știți asta foarte bine. Am un pronunțat simț al dreptății și al adevărului, iar deviza mea în viață este “Puterea este în adevăr”. Putea să iasă și să spună că a vrut, s-a temut, a găsit o soluție să se vaccineze, dar să nu inventeze scuze în stilul lui Dodon”, a spus Renato Usatîi și a chemat membrii partidului care au probleme de sănătate și vor foarte mult să se vaccineze, să îi comunice lui.

“Dacă cineva dintre colegii mei, și nu numai, are probleme de sănătate și vrea să se vaccineze, spuneți-mi și eu vă voi organiza o călătorie la Moscova, voi achita drumul și toate celelalte pentru a fi vaccinați”, a adăugat președintele Partidului Nostru.

 

Zilele trecute, Partidul Nostru a emis o declarație oficială prin care a cerut desfășurarea procesului de vaccinare împotriva Covid-19 în strictă confoirmitate cu planul național de imunizate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter