VIDEO | Renato Usatîi s-a întâlnit cu ambasadorii țărilor UE, cu care a vorbit în limba engleză

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, s-a întâlnit astăzi cu ambasadorul Uniunii Europene, ambasadorul Poloniei, Franței, Suediei, Republicii Cehe, Austriei, dar și Consulul General al României la Bălți. Aceștia s-au întrunit în incinta primăriei. Renato Usatîi a vorbit în limba engleză.

Edilul de Bălți le-a mulțumit ambasadorilor pentru susținerea acordată Republicii Moldova, în special municipiului Bălți. Este vorba despre mai multe proiecte de infrastructură și transport.

„Avem o colaborare bună cu Uniunea Europeană și acest fapt ne bucură mult”, a declarat Renato Usatîi.

La rândul său, Excelența SA, Peter Michalko, a mulțumit pentru ospitalitate, menționând că Uniunea Europeană este deschisă și în continuare pentru colaborare.

„Este o plăcere să fiu aici cu alți ambasadori ai statelor membre UE. Am venit să discutăm despre cum UE ajută oamenii din Moldova, dar și ce putem face în viitor pentru locuitorii de aici”.

Oaspeții vor participa astăzi la o serie de evenimente de interes public care vor avea loc la Universitatea de Stat „Alecu Russo” , Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir”, renovat în cadrul unui proiect european, dar și la Institutul de Cercetare „Selecția”.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter