În urma consultării cu bălțenii, Renato Usatîi este gata să fie cap de listă a candidaților Partidului Nostru pentru Consiliul Municipal Bălți

Preşedintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat că, în urma consultărilor cu bălţenii, este gata să fie cap de listă a candidaților Partidului Nostru pentru Consiliul Municipal Bălţi la viitoarele alegeri locale. Despre aceasta politicianul a vorbit, vineri, 8 septembrie, în cadrul adresării video către bălțeni, anunțând că și numele candidatului la funcția de primar al municipiului Bălți, de asemenea, va fi făcut public urmare a consultării cu cetățenii, în piața centrală a orașului. După cum a remarcat Renato Usatîi, candidatul la funcția de primar va fi o persoană cinstită, demnă și un înalt profesionist, așa cum așteaptă oamenii.

Renato Usatîi a explicat că Partidul Nostru are o responsabilitate morală față de bălțeni după ce corupția și fărădelegile de la primărie sub conducerea actuală a sufocat orășenii. „După ce s-a întâmplat într-un an la Bălți, trebuie să avem cel mai onest și cel mai integru candidat. Asta își doresc oamenii”, a spus Renato Usatîi.

Potrivit lui, lucrul în tandem cu primarul va ajuta la restabilirea ordinii și la curățarea orașului. Mai mult, astfel va putea coordona proiecte importante de investiții pentru tot nordul țării, unde multe orașe sunt conduse de primari din Partidul Nostru. „Avem mult de lucru în față atât la Bălți, cât și în toată țara”, a spus Renato Usatîi.

El a mulțumit din nou tuturor celor care continuă să se alăture Partidului Nostru și să ia parte activ la resetarea acestuia. „Apreciem această dorință și ambiție și, cel mai important, cunoștințele și experiența noilor colegi, cu care formăm o rezervă de cadre de înaltă calitate pentru viitor”, a conchis Renato Usatîi.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter