La Bălți a fost inaugurat orășelul de Crăciun

Pe 22 decembrie în Piața Vasile Alecsandri din Bălți  s-a aprins iluminarea de sărbători. În capitala de nord a Moldovei a fost inaugurat orășelul de Crăciun, unde a fost aprins și bradul principal a orașului.  În evenimentul festiv au participat reprezentanții autorităților publice locale. Primarul municipiului Bălți, Alexanrd Petkov, a dat start serbării. El i-a felicitat pe locuitorii orașului și le-a dorit tuturor un an nou minunat. În această seară bălțenii au avut parte de un concert de zile mari cu participarea starurilor moldovenești. Pe scenă au evaluat Ionel Istrati, Adrian Ursu, Zdob și Zdub, DoReDos.

Bineînțeles că nu au lipsit nici Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, dar și eroii din desenele animate  „Smeșariki”. Bălțenii de diferite vârste au făcut poze cu personajele îndrăgite. Instalațiile strălucitoare sub forma unui pui de urs mare, om de zăpadă, minge strălucitoare și un arc multicolor s-au bucurat și ele de o mare atenție, devenind un loc preferat pentru fotografii și selfie.

În orășelul de crăciun a fost deschis un iarmaroc, unde bălțenii, dar și oaspeții orașului pot cumpăra diverse gustări, băuturi calde, inclusiv izvar. Evenimentele festive sunt organizate de Primăria Bălți cu suportul lui Renato Usatîi.

Imagini foto: Leonid Calatanciuc – Artist FIAP, Primăria municipiului Bălțihttps://www.flickr.com/photos/198804226@N05/albums/72177720313562672/

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter