La Fălești, 7 din 10 au votat cu Partidul Nostru la funcția de primar. Și în Consiliul local Partidul Nostru va deține majoritatea absolută

Candidatul Partidului Nostru pentru funcția de primar al orașului Fălești, Alexandr Severin, a avut o victorie covârșitoare la alegerile din 5 noiembrie. Cu 72,7% de voturi, el a obținut un nou mandat de primar al orașului său natal din primul tur.

Severin și-a întrecut cu mult nu doar concurenții, dar și propriul rezultat din alegerile trecute. El explică acest lucru prin faptul că, împreună cu echipa, a putut oferi oamenilor din Fălești rezultate evidente în primul său mandat.

„Oamenii au văzut că se fac lucruri bune. Cel mai important, aceasta a fost libera alegere a cetățenilor. Ei au votat cu noi nu pentru bani, nu de frica de a rămâne fără lucru, ci pentru că au încredere în noi!  Vă mulțumim că aveți încredere în puterea și experiența noastră!”, a transmis Alexandr Severin locuitorilor din orașul Fălești.

Și în Consiliul local al orașului Fălești Partidul Nostru a obținut majoritatea absolută – 58,47%, ceea ce reprezintă 16 mandate de consilieri.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter