Nina Cereteu, candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al orașului Drochia, a avut o victorie convingătoare la alegerile locale

Pe cinci noiembrie 73,5% dintre alegătorii orașului Drochia au votat pentru Nina Cereteu. Ea le-a mulțumit locuitorilor orașului natal pentru sprijinul acordat și pentru sutele de mesaje de felicitare și încurajare pe care le-a primit în campania electorală, precum și în noaptea de după alegeri.

„Pentru fiecare primar, sprijinul alegătorilor este foarte important. Acesta este rezultatul nostru comun. Voturile dumneavoastră demonstrează încrederea pe care am reușit să o câștig. Voi depune toate eforturile pentru a răspunde așteptărilor locuitorilor din Drochia”, a spus Nina Cereteu într-un live pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

Ea le-a mulțumit familiei și echipei sale pentru sprijin, de care s-a bucurat pe toată durata campaniei electorale.

„Vreau să mulțumesc echipei cu care am muncit cot la cot pe tot parcursul campaniei și am reușit să ajungem la fiecare alegător din Drochia. Aș dori să-mi exprim recunoștința colegilor mei din primărie”,- a menționat Cereteu.

Potrivit Ninei Cereteu, victoria în primul tur de scrutin este o victorie comună pentru toți locuitorii din Drochia, deoarece este mult de lucru și nu este timp de pierdut timp de două  săptămâni.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter