Liderul PN, Renato Usatîi, dezvăluie unde a încercat Plahotniuc să ascundă 100 de mil. de dolari, bani pe care i-a furat de la moldoveni

Liderul PN Renato Usatîi a declarat că Vlad Plahotniuc a ascuns aproximativ 100 de mil. de dolari, bani ai moldovenilor, la un cetățean român, iar acum nu-i poate obține înapoi, întrucât cetățeanul X, nu-i mai răspunde la apelurile telefonice.

 

“Este cetățean român, pe care o să-l numim deocamdată cetățeanul X, aflat în căutare în România și pe numele căruia, Plahotniuc, în Dubai, a trecut anumite conturi, pe care în total se află aproximativ 100 mil. de dolari americani. Acest om, care are și acte false, făcute tot de Plahotniuc, a încetat să-i răspundă la apelurile telefonice. Banii sunt însă ai cetățenilor RM. Așa că cel mai bine e să scrie un denunț în care să spună numele adevărat al acestui cetățean, cum i-a făcut acte false, cum i-a transmis aceste 100 de mil. de dolari”, a declarat Usatîi.

El a mai spus că în cazul în care Plahotniuc nu scrie un denunț în care să recunoască tot, va acționa el.

 

“Am spus că planific să mă înscriu în audiență la procurorul general Alexandru Stoianoglo, pentru că este mult de vorbit despre dosarele pornite ilegal pe numele meu, dar și despre alte lucruri. O să merg la procurorul general, o să-i spun despre cetățeanul X, care are 100 de mil de dolari”, a spus în încheiere Usatîi.

 

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter