Puștii din Bălți, alintați de primarul Renato Usatîi. Începând de astăzi, micuții au parte de călătorii magice cu un troleibuz decorat în spiritul sărbătorilor de iarnă

Troleibuzul din Bălți, decorat în spiritul sărbătorilor de iarnă, a pornit în prima călătorie magică. Încărcat cu puști de toate vârstele, troleibuzul este condus chiar de către Moș Crăciun. Micuții nu au avut timp să se plictisească. Ei au fost distrați de animatori, care le-au organizat o victorină, iar la finalul călătoriei, pe lângă emoții și impresii, au primit daruri.

 

Cu prima cursă a mers primarul municipiului Renato Usatîi, dar și viceprimarul, Nicolae Grigorișin. Edilul de Bălți a spus că va avea grijă ca în unitatea de transport să urce cât mai mulți copii, iar în anii care vin, în oraș vor circula mai multe astfel de troleibuze.

Călătoriile sunt gratuite pentru toată lumea. Despre aceasta, Renato Usatîi a anunțat încă de ieri pe pagina sa de Facebook. Prima cursă a fost programată pentru ora 17:00, iar de aceasta au beneficiat copii din centre sociale, de cultură, elevi și micuți de la grădinițe.

 

Următoarele două tururi, tot pentru micii pasageri, au fost fixate pentru orele 18:00 și 19:00. De o călătorie în copilărie vor avea parte și adulții, dar după ora 20:00. Itinerarul troleibuzului este ,,Centru- Parcul de troleibuze”.

 

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter