Locuitorii din Сantemir pot vota pentru proiectul investițional care ar vrea să fie realizat în acest an

Primăria orașului Cantemir a lansat consultările cu cetățenii din oraș pentru a stabili cel mai important proiect de infrastructură care urmează să fie finanțat în acest an. Locuitorii din Cantemir urmează să aleagă din două proiecte: unul din domeniul eficienței energetice și altul din domeniul infrastructurii sociale.

Potrivit primarului de Cantemir,  Roman Chubaciuc, proiectul care va aduna cele mai multe voturi va fi depus pentru finanțare în cadrul Programului „Satul Europeană”.   

Domeniul eficienței energetice are în vedere dotarea instituțiilor de învățământ cu panouri fotovoltaice. Proiectul de construcție și renovare a infrastructurii sociale prevede, în special, reconstrucția unei săli de sport multifuncționale.

Orice locuitor al orașului Cantemir poate contribui la selectarea propunerii de proiect prin votul său, accesând LINK-ul.

Îmbunătățirea infrastructurii sportive din oraș și atragerea de investiții în sectorul energiei regenerabile sunt două dintre cele zece obiective principale din programului electoral al candidatului Partidului Nostru, Roman Ciubaciuc, la alegerile locale din 2023, pe care Ciubaciuc le-a câștigat cu peste 65% din voturi.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter