Mesajul lui Renato Usatîi de Sfântul Nicolae, când se sărbătorește Hramul în multe localități, inclusiv în orașele Bălți și Fălești 

De Sfântul Nicolae, prăznuit astăzi de creștinii ortodocși din Republica Moldova, zi în care în multe orașe și sate este sărbătorit și Hramul localității, președintele Partidului Nostru Renato Usatîi a venit cu un mesaj de felicitare. 

„Fie ca Sfântul Nicolae să vă păzească, să vă audă rugăciunile, să vă dăruiască sănătate, pace și prosperitate! În mod special, adresez felicitări tuturor persoanelor care poartă numele Nicolae, Nicoleta cu ocazia zilei onomastice”, a scris Usatîi pe Telegram.

Totodată, Renato Usatîi a precizat că această zi este una deosebită pentru el deoarece își sărbătoresc Hramul inclusiv ”două cele mai dragi orașe”. „Orașul în care m-am născut, am copilărit și unde-mi sunt părinții. Și orașul anilor mei de studenție, unde am întâlnit și am cei mai buni și adevărați prieteni. Vreau din suflet să-i felicit pe toți locuitorii din Fălești și Bălți, fie că sunt acasă sau răspândiți prin lume. Vă doresc la mulți ani și multă fericire. Sunteți în inima mea pentru totdeauna”, a spus Usatîi.

De Hramul orașului Bălți, autoritățile locale, cu susținerea ”Partidului Nostru” și a lui Renato Usatîi, au pregătit un program plin de evenimente culturale și artistice. Începând cu ora 12:00, în toate zonele Parcului Municipal „Mihai Volontir” oaspeții evenimentului vor putea participa la diverse acțiuni culturale și sportive, spectacole și concursuri de muzică și dans. Aici, pentru prima dată va avea loc festivalul ”Fiesta Fest în Grădină Urbană”. Tradițional, de Hramul orașului se organizează și parada instituțiilor, organizațiilor și a întreprinderilor municipale.

„Este o tradiție în Bălți, unica în Moldova, această paradă la care participă întreprinderi municipale, agenți economici, sportivi, licee… Este o tradiție bună pentru toată țara”, a precizat Usatîi.

La ora 17:30, pe scena mobilă din fața Palatului Municipal de Cultură va avea loc un concert festiv grandios „E sărbătoare și răsună muzica…”, cu participarea colectivelor artistice și a artiștilor talentați din instituțiile culturale ale municipiului.

Surpriza serii – pe scenă vor urca starurile de importanță națională și internațională, precum interpreta Loboda, Iuliana Beregoi, îndrăgita formație Magnat & Feoctist. La Bălți vor veni și oaspeți din România – artistul Marcel Pavel și formația 3 Sud Est.

Cu suportul lui Renato Usatîi astăzi este organizat un concert și la Fălești, începând cu ora 18:00. Pe scena din centrul localității vor urca Ion Paladi, Iuliana Beregoi, Cristian Purcari, Formația Tharmis, dar și trupa din România – 3 Sud Est.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter