O echipă de experți va oferi soluții pentru a opri scurgerea nămolului în mai multe curți de bloc din Bălți

Mai multe curți de bloc din Bălți se umplu cu nămol la fiecare ploaie din cauza șuvoaielor ce se scurg la vale cu tot cu pământ. Se întâmplă pentru că blocurile separate de mici terenuri de pământ se află în pantă față de acestea. Una dintre locații a fost vizitată astăzi de primarul, Renato Usatîi, alături de viceprimarul Nicolai Grigorișin, specialiști din Primărie și consilieri locali.

 

După ce a examinat situația, edilul a declarat că dezastrul trebuie oprit prin soluții moderne. Așa că a decis să invite la Bălți experți în domeniu care se vor expune asupra fiecărui sector în parte.

“Trebuie să le arătăm toate sectoarele de stradă problematice, iar la final să-mi dea soluții pentru fiecare în parte, pentru că fiecare sector are nevoie de o abordare individuală și, respectiv, prețurile la fel vor fi diferite”, a declarat primarul.

 

În total, specialiștii vor trebui să vină cu soluții pentru 24 de sectoare problematice, care se întind pe două străzi din oraș. Este vorba despre strada Malinovschi, vizitată astăzi de Renato Usatîi și funcționarii din Primărie, și strada Boris Glavan.

 

 

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter