Omagiu adus lui Vladimir Vîsoțki. Astăzi poetul, actorul, autorul și interpretul ar fi împlinit 86 de ani

25 ianuarie este Ziua de naștere a poetului, actorului, autorului și interpretului Vladimir Vîsoțki. În memoria sa, la Bălți, în Parcul Central, a fost ridicat un memorial unde, anual, în această zi, oamenii aduc flori în semn de omagiu adus poetului. Monumentul a fost ridicat în 2014 la inițiativa și din resursele liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, care este el însuși un admirator al operei lui Vladimir Vîsoțki.

„O personalitate unică, un talent multilateral, admirat de generații întregi, Vîsoțki nu a plecat niciodată. A rămas pentru totdeauna același luptător pentru adevăr – sincer și nonconformist. Și astăzi poeziile și cântecele sale continuă să lovească în prostie, ipocrizie și minciună… Astăzi, în Bălți, oameni de diferite vârste aduc flori la monumentul lui. O fac sincer, din inimă, pentru a aduce un omagiu Omului și Poetului, Vladimir Vîsoțki”, a scris Renato Usatîi pe pagina sa oficială de pe rețeaua de socializare.

Cu ocazia Zilei de naștere a poetului, primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a participat la depunerea de flori la monumentul acestuia din capitala de nord a Moldovei. El a fost însoțit de consilieri ai Partidului Nostru și de angajați ai primăriei orașului. La eveniment au mai participat oficiali, angajați ai instituțiilor de învățământ, instituții de cultură și locuitori ai municipiului Bălți.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter