Petkov către bălțeni: Vom continua tot ce a început în 2015 Renato Usatîi

„Ne propunem să continuăm ceea ce a reușit Renato Usatîi să facă începând din 2015. Acesta a fost momentul în care speranța a venit la Bălți, când orașul a început să reînvie”. Declarația respectivă a fost făcută de candidatul la funcția de primar al orașului Bălți din partea Partidului Nostru, Alexandr Petkov, la o întâlnire cu angajatele fabricii de confecții.

El a subliniat că va lucra umăr la umăr cu Renato Usatîi, care este cap de listă a candidaților Partidului Nostru pentru Consiliul Municipal Bălți.

„Sunt multe întrebări despre situația din domeniul sănătății, despre grădinițe și, bineînțeles, despre siguranța copiilor.

Vom finaliza programul „Orașul pietonal” pentru a reconstrui trotuare, a optimiza rutele de transport public și a relua amenajarea curților și a spațiilor publice cu locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport și locuri de parcare.

Și, desigur iluminarea publică adecvată, lucru care pare a fi unul evident și firesc, dar nu și în Bălți, probabil. Aici iluminat stradal parcă nici nu există. Vom reînnoi sistemul iluminatului public.

Trebuie să îmbunătățim viața în orașul nostru. Bălțiul are totul pentru asta! Vom lucra în dialog constant cu locuitorii orașului.

E timpul pentru un oraș nou!”, a scris Alexander Petkov pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

Anterior, Renato Usatîi a declarat că Partidul Nostru intenționează să transforme orașul Bălți în unul cu adevărat confortabil pentru trai:

„Am parcurs un drum lung împreună,  avem multe lucruri de care să fim mândri și nu avem de ascuns nimic unii de alții. Administrația orașului Bălți a fost recunoscută de organizațiile internaționale drept cea mai transparentă din Moldova timp de patru ani la rând. Așa va fi în continuare. Împreună, pur și simplu trebuie să revenim la normalitate, să continuăm să ne dezvoltăm rapid conform unui plan clar și realist și, în sfârșit, să construim orașul la care am visat cu toții de atâta timp. Un oraș în care să vrei să trăiești. Acesta este viitorul pe care mi-l doresc pentru Bălți și pentru întreaga țară. Să lucrăm împreună pentru asta!”

 

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter