Petkov: Nu avem timp și de intrigi politice

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a cerut reprezentanților fracțiunilor din Consiliul Municipal Bălți să înceteze cu intrigile politice. El le-a reamintit partidelor reprezentate în consiliu că toate au mers în fața alegătorilor cu o teză comună – să nu facă politică în consiliu, ci să rezolve problemele orașului.   

„O să vă reamintesc, toate partidele care sunt reprezentate astăzi în Consiliul Municipal au avut o promisiune comună – să nu facă politică în Consiliul Municipal. Le reamintesc tuturor – nu faceți politică, nu pentru asta am fost aleși în Consiliul Municipal și în Primărie. Am fost aleși să rezolvăm problemele orașului, și noi le rezolvăm”, a declarat Petkov în cadrul unui live.  

El a remarcat că cei care încearcă să semene discordie în Consiliul Municipal una spun în înregistrările video de pe rețelele de socializare și cu totul altceva – în biroul primarului:

„Aceleași persoane care vorbesc în înregistrări filmate prin nu știu care birouri  și citesc de pe teletext se comportă cu totul diferit aici.  Poate pentru că stăpânii sunt departe?  Mă adresez tuturor partidelor în egala măsură. Amintiți-vă ce am spus și cu ce am mers în fața alegătorilor!”.

Petkov a declarat că ușile biroului său sunt deschise pentru toată lumea și că este gata de dialog cu toți: 

„Ușile biroului meu sunt deschise. Puteți veni aici oricând și să vă exprimați, nu să răspândiți niște idei absurde prin oraș. Opriți intrigile! Nu vă pierdeți timpul!”, – a spus Alexandr Petkov.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter