A fost stabilit programul audienței locuitorilor din Chișinău de către consilierul municipal din partea Partidului Nostru Denis Șova

A fost stabilit programul audienței locuitorilor din Chișinău de către consilierul municipal din partea Partidului Nostru, Denis Șova. În prima zi de miercuri a lunii, între orele 15:00 și 17:00, cetățenii pot veni în audiență la sediul Partidului Nostru de pe strada București, 117. Iar în fiecare a treia zi de miercuri a lunii consilierul îi va primi în audiență în incinta Primăriei capitalei, în biroul 20, în același interval de timp.

Astfel, prima audiență va avea loc pe 7 februarie la sediul Partidului Nostru, iar următoarea – pe 21 februarie la Primărie.    

Audiențele sunt organizate în conformitate cu Legea privind statutul alesului local, care stabilește că  alesul local examinează petiţiile care îi sunt adresate, ia măsuri pentru soluţionarea lor, primeşte în audienţă cetăţeni şi conducători de instituții sau întreprinderi.

Pentru mai multe informații chișinăuienii și locuitorii din suburbiile capitalei se pot adresa prin intermediul poștei electronice: cmc.partidulnostru@gmail.com

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter