Petkov: Orașul Bălți va cere compensare pentru tarifele ilegale la gaze

Imediat după alegeri, orașul Bălți va cere compensare pentru majorarea ilegală a tarifelor la gaze. Candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți din partea Partidului Nostru, Alexandr Petkov, a anunțat acest lucru într-un live pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

„În administrația orașului, vom cere compensare pentru mijloacele care au fost luate ilegal de la cetățeni pentru a plăti gazul la tarife umflate.

Știm cu toții că astăzi, în loc de 30 de lei, gazul costă circa de 18 lei. Dar știm că tariful ar trebui să fie și mai mic. Ar trebui să coboare sub 14 lei.

Știm că tariful a fost majorat ilegal.

Și vom cere acești bani înapoi. Cei care au ridicat ilegal tariful să returneze banii în bugetul orașului! Acești bani ar putea și vor fi folosiți pentru nevoile orașului. În acest sens, administrația municipiului Bălți va fi mereu de partea orășenilor”, a spus Petkov.

El a relatat și despre dezvăluirile sale a schemelor criminale ascunse minuțios de autorități în activitățile monopolistului gazelor „Moldovagaz” SA.

„Am devenit acționar al Moldovagaz în februarie 2020, procurând 2 acțiuni. Fiecare dintre ele a costat 100 de lei. O doamnă mi le-a oferit. Le-am cumpărat pentru a intra în această structură și a vedea din interior schemele de corupție pe care „expertii” plătiți din banii statului „nu le observau”.

Au apărut multe investigații jurnalistice. Anume datorită lor au devenit cunoscute faptele despre furturile de miliarde de dolari din banii consumatorilor.

Aceste detalii au determinat necesitatea de a lupta pentru tarife corecte.”

Citește și
1 Comentariu
  1. […] «Наша партия» на должность мэра Бэлць, заявил: «Сразу после выборов город потребует компенсацию за […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter