Primarul de Bălți, Alexandr Petkov, a îndemnat să nu se acorde atenție declarațiilor iresponsabile ale ministrului Spînu referitoare la Bălți

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, consideră că declarațiile și acțiunile ministrului Spînu cu privire la municipiul Bălți toarnă apă la moara celor  care doresc o confruntare între Bălți și autoritățile centrale. În acest sens, Petkov a calificat acțiunile ministrului drept „iresponsabile”.

„Propun să nu acordăm o atenție sporită declarațiilor și acțiunilor iresponsabile ale ministrului Spânu referitoare la Bălți. Fac acest îndemn doar pentru a nu da vreun motiv celor care vor confruntare între Bălți și autoritățile centrale”.

Cu o zi înainte, ministrul infrastructurii și dezvoltării regionale, Andrei Spînu, în timpul vizitei sale la Bălți, a declarat jurnaliștilor că Guvernul nu intenționează să ajute Bălțiul în reparația capitală a străzii Kiev, care va costa circa 200 de milioane de lei. Ministrul a recomandat primăriei Bălți să caute aceste fonduri pe cont propriu.

Anterior, în cadrul unei ședințe de Guvern la Bălți, același Spînu a promis că Guvernul va aloca bani pentru reparația capitală a străzii Kiev. Aceasta este una dintre străzile centrale ale orașului Bălți, care de mai bine de cinci ani se află într-o stare avariată, paralizând buna funcționare a orașului.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter