Primarul orașului Drochia, Nina Cereteu, a chemat colegii din celelalte localități la conlucrare, indiferent de coloratura politică

Primarul orașului Drochia, aleasă din partea Partidului Nostru pentru cel de-al treilea mandat, a chemat colegii din celelalte localități ale raionului Drochia la conlucrare, indiferent de coloratura politică. În opinia sa, doar prin unitate și implicare, primarii vor reuși să rezolve problemele cu care se confruntă cetățenii din localitățile lor. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul ședinței de alegere a conducerii Asociației Primarilor din raionul Drochia.

„Am îndemnat colegii primari să fim uniți și, indiferent de coloratura politică, să ne implicăm în activitatea atât a Asociației raionale a primarilor, cât și a CALM-ului, pentru că doar prin implicare, prin unitate, calm, vom reuși să rezolvăm toate problemele cu care ne confruntăm și să ne facem auziți”, a spus Nina Cereteu.

Primarul orașului Drochia s-a adresat, în special, celor care au fost aleși pentru prima oară în calitate de primar, îndemnându-i să profite de beneficiile calității de membru al Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM). 

„Primarii care sunt la mai multe mandate cunosc deja ce este CALM-ul, ce reprezintă și cât de important este el pentru activitatea primarilor. Dar mai mult informația a fost adresată primarilor la primul mandat. CALM-ul este vocea noastră, și atunci când ne ciocnim de probleme, primii la care apelăm sunt cei care reprezintă Congresul Autorităților Locale din Moldova”, a declarat Cereteu.  

Potrivit publicației Ziarulnostru.info, în cadrul ședinței, Nina Cereteu a fost aleasă vicepreședinte al Asociației Primarilor din raionul Drochia. În calitate de președinte a fost desemnat primarul comunei Petreni, Valeriu Tizu (PSDE), iar ceilalți doi vicepreședinți – Raisa Vacari, primar a comunei Pervomaiscoe (PSRM), și Veaceslav Magaleas, primar al satului Sofia (PAS).

Din 2015, primarul orașului Drochia, Nina Cereteu, este vicepreședinte al Congresului Autorităților Locale din Moldova.

La ultimele alegeri, care au avut loc pe 5 noiembrie 2023, reprezentând Partidul Nostru, ea fost realeasă primar al orașului Drochia, cu voturile a 73,5% dintre alegători.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter