Primarul de Bălți, Alexandr Petkov, a fost ales în conducerea Convenției Primarilor pentru Energie și Climă

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a fost ales în conducerea Convenției Primarilor pentru Energie și Climă. Conducerea Convenției a fost aleasă prin vot secret, în cadrul ședinței Platformei pentru Dezvoltare Locală Durabilă, desfășurate la Chișinău sub egida Delegației Uniunii Europene din Republica Moldova.

Potrivit primarului Alexandr Petkov, acest fapt este o apreciere înaltă a eforturilor administrației orașului Bălți pentru implementarea proiectelor privind eficiența energetică și de infrastructură modernă.

„De acum înainte, avem și mai multe oportunități pentru dezvoltarea Bălțiului, dar și mai multe responsabilități în fața donatorilor”, – a concluzionat Alexandr Petkov.

Convenția Primarilor este cea mai mare inițiativă la nivel mondial a acțiunilor locale privind clima și energia. Convenția UE a Primarilor pentru Climă și Energie reunește mii de administrații publice locale care se angajează în mod voluntar să pună în aplicare obiectivele UE în domeniul climei și al energiei.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter