Promisiune realizată! Usatîi a transferat câte 10 mii de euro pentru fiecare dintre cei trei copii ai ofițerului Igor Ciofu (VIDEO)

Promisiune realizată – Renato Usatîi a transferat câte 10 mii de euro pentru studiile celor trei copii ai ofițerului Igor Ciofu, omorât acum un an la aeroportul din Chișinău. Președintele ”Partidului Nostru” s-a întâlnit cu familia lui Igor Ciofu și i-a anunțat personal despre acest fapt.

”Asta în cinstea tatălui, care, din punctul meu e vedere, dar și a mai multor altor oameni, a fost un bărbat și un erou adevărat pentru țara noastră. Ca amintire de la tata, voi o să aveți posibilitatea să vă faceți studiile acolo unde veți dori”, a spus Usatîi.

Tradițional, Renato Usatîi a venit cu o surpriză – un câine pudel, pe care copiii l-au numit Dante.

O tragedie s-a produs în ziua de 30 iunie 2023 pe Aeroportul Internațional Chișinău. Un cetățean din Tadjikistan, căruia i-a fost interzisă intrarea în Moldova, a tras focuri de armă. În urma atacului, polițistul de frontieră Serghei Muntean și angajatul din securitatea aeroportuară Igor Ciofu au decedat.

În ziua de 1 iunie, când în toată lumea se sărbătorește Ziua copiilor, Renato Usatîi a anunțat că va oferi fiecărui din cei trei copii ai lui Igor Ciofu câte 10 mii de euro pentru studii.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter