Usatîi: PAS poartă mai multe negocieri cu PSRM și Dodon, decât pentru integrarea europeană

PAS și PSRM vor să formeze o coaliție în următorul Parlament, iar în acest scop cele două formațiuni politice poartă intens negocieri. Dezvăluirile au fost făcute de către Renato Usatîi la emisiunea ”Cutia neagră” de la TV8.

”De ce Dodon insistă la un candidat apolitic? Nu pentru că e mare patriot și vrea să câștige la Maia Sandu. Pentru ca acesta apolitic să nu prezinte pericol pentru parlamentare. El azi are negocieri cu PAS bine-mersi, și după 7 coaliții PAS-PSRM în raioane, obiectivul numărul unu este să fie coaliție PAS și PSRM și în viitorul Parlament. PAS deja are mai multe negocieri cu Dodon, decât pentru integrarea europeană”, a precizat Usatîi.

Președintele Partidului Nostru a amintit că și liderul PAS, Igor Grosu, a lăsat să se înțeleagă că este posibilă o coaliție cu PSRM.

”Noi avem experiență de colaborare și cu acest partid, la nivel local. Sunt vreo 6-7 raioane unde am reușit să găsim limbă comună și eu, noi suntem deschiși să considerăm o astfel de colaborare, la nivel de municipiu”, a declarat Igor Grosu.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter