Renato Usatîi a oferit oamenilor și localităților ajutorul promis în campania electorală

Renato Usatîi a oferit oamenilor și localităților ajutorul promis în campania electorală. Este vorba despre pavaj pentru trotuare, terenuri de joacă și altele. Pentru asta, el a declarat că a împrumutat 200 de mii de euro. 

 

”Terenuri de joacă pentru satele Izvoare și Scumpia, raionul Fălești – câte 100 de mii de lei. Am oferit satului Trinca, Edineț un complex de joacă în valoare de 100 de mii de lei; satul Rediul Mare, Dondușeni – complex de joacă – 100 de mii de lei. Toate astea, deja au fost oferite”, a spus el și a adăugat că alți 50 de mii de lei au mers la Fălești pentru a fi procurate costume naționale. În Hiliuți, oamenii au cerut bani pentru a instala o cruce, iar în Joltai, Ceadîr-Lunga, Renato Usatîi a trimis 100 de mii de lei din care va fi procurat pavaj pentru amenajarea trotuarelor. Cu Alți 10 mii de dolari va fi achiziționat pavaj în orașul Ceadîr-Lunga.

 

”Am promis acest cadou la hramul orașului și azi l-am și transmis; Satul Copceac – 50 de mii de lei pe care i-am promis veteranilor războiului din Afganistan, pentru monument. La Ungheni, am transmis un avans de 100 de mii de lei pentru procurarea unui microbuz, care va transporta o echipă sportivă de copii. Satul Borceag, Cahul – amenajarea stadionului – 100 de mii de lei. Tot satul Borceag – 500 de dolari pentru jucării, pentru hram. În Cahul, familia Todorov cu 11 copii și care nu are casă a primit 100 de mii de lei și deja ambulanța pentru spitalul din Bălți, promisă la ziua orașului, de asemenea, va fi achitată.” 

 

”Mi-am îndeplinit datoria de cetățean, de conducător și nu pot admite ca cineva să spună că Usatîi se ține de funcție”, a afirmat el în încheiere. 

Pentru prima dată, Renato Usatîi a devenit primar de Bălți în 2015, iar a doua oară – în 2019. În ambele cazuri, el a câștigat alegerile din primul tur de scrutin.

 

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter