Renato Usatîi: Dacă PAS va împiedica înregistrarea Grupului de inițiativă, vom avea un răspuns colectiv extrem de categoric

Dacă partidul de guvernământ PAS va împiedica înregistrarea Grupului de inițiativă pentru colectarea semnăturilor susținătorilor inițierii referendumului republican consultativ privind alegerile parlamentare anticipate, aceștia vor primi un răspuns colectiv extrem de categoric.

Declarația a fost făcută duminică de Renato Usatîi. Potrivit politicianului, există informații că PAS ar fi dat indicații CEC-ului pentru a împiedica înregistrarea Grupului de inițiativă:

„Avem informația că un grup din politbiroul PAS a dat deja indicația la Comisia Electorală Centrală să fie împiedicată înregistrarea grupului nostru de inițiativă. Este un abuz evident, iar noi îi avertizăm că vom avea un răspuns colectiv extrem de categoric”.

Totodată, liderul Partidului Nostru a anunțat că va merge personal în teritoriu, va discuta cu oamenii și va colecta semnături:

„Chiar dacă ne vor bloca informațional, chiar dacă mass-media guvernării se va preface că nu ne vede, pe noi ne vor vedea cu ochii proprii cetățenii, cu care vom discuta la direct”.

Renato Usatîi s-a arătat încrezător că în termen foarte scurt va fi colectat un număr imens de semnături ale cetățenilor, care doresc și cer alegeri parlamentare anticipate.

„Cetățenii dezamăgiți, care reprezintă peste 70% din populația țării, sunt cea mai puternică forță de opoziție. Partidul Nostru va reprezenta această forță imensă, această voce puternică a oamenilor din Moldova”, a spus politicianul.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter