La CEC au fost depuse actele de înregistrare a Grupului de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în susținerea referendumului privind alegerile parlamentare anticipate

Liderul Partidului Nostru Renato Usatîi și Elena Grițco, membru al Consiliului și al Biroului Partidului Nostru, au depus la Comisia Electorală Centrală actele pentru înregistrarea Grupului de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în susținerea referendumului republican consultativ privind alegerile parlamentare anticipate.

„Înregistrarea ne va permite să mergem în toată țara să colectăm semnăturile cetățenilor. Sperăm să nu avem piedici sau tergiversări din partea guvernării. Temeiuri pentru ca grupul să nu fie înregistrat nu sunt! Vom aștepta decizia Comisiei Electorale Centrale și vom ține la curent cetățenii țării despre acțiunile ce vor urma în funcție de hotărârea CEC. În termen de 15 zile trebuie să ne ofere un răspuns”, a anunțat Renato Usatîi.

„Noi astăzi am venit cu lista de 123 de persoane, membri ai Grupului de inițiativă. Sperăm mult că Grupul va fi înregistrat și deja vom porni în procesul de colectare a semnăturilor”, a menționat Elena Grițco.   

Anterior Renato Usatîi a declarat că, dacă guvernarea va împiedica înregistrarea Grupului de inițiativă pentru colectarea semnăturilor susținătorilor inițierii referendumului privind alegerile parlamentare anticipate, aceștia vor primi un răspuns colectiv extrem de categoric.

Duminică, 24 martie, a fost creat Grupul de inițiativă pentru colectarea semnăturilor susținătorilor inițierii referendumului republican consultativ privind alegerile parlamentare anticipate. Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, s-a arătat convins că în termen foarte scurt va fi colectat un număr imens de semnături ale cetățenilor, care doresc și cer alegeri parlamentare anticipate.

„Majoritatea moldovenilor doresc să scape de cea mai neprofesionistă guvernare din istoria țării. Sondajele de opinie arată că doi din trei moldoveni doresc să scape de această „grădiniță de copii”, ajunsă prin accident istoric la conducerea Moldovei. Cetățenii dezamăgiți sunt cea mai puternică forță de opoziție. Partidul Nostru va reprezenta această forță imensă, această voce puternică a oamenilor din Moldova”, a menționat Usatîi la adunarea de constituire a Grupului de inițiativă.    

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter