Renato Usatîi: Doresc să avem în Moldova cât mai multe familii fericite, împlinite, cu părinți, copii și bunici sănătoși!

De Ziua Internațională a Familiei, liderul ”Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a venit cu un mesaj prin care a explicat ce semnifică pentru el familia.

 ”În familie învățăm să fim responsabili, să avem grijă de cei dragi, să împărtășim bucurii și tristeți, să iertăm. În această zi reflectăm la cât de mult înseamnă pentru noi părinții, bunicii, unchii și mătușile, frații și surorile noastre. Până la urmă, ce am fi noi fără familie, oricât de mică ar fi ea! Cele mai profunde emoții le trăim în familie. Atunci când se naște un copil, când copilul spune prima dată cuvântul MAMA, când tata își ține în brațe fiul sau fiica și când ambii părinți se bucură de primii pași făcuți de copiii lor.”, a scris Usatîi pe canalul său de Telegram.

Usatîi a amintit că în anii zbuciumați de după Independența Republicii Moldova, sărăcia a impus peste un milion de moldoveni să plece peste hotare la muncă, iar zeci de mii de familii s-au despărțit, lăsând copiii în grija buneilor sau a altor rude. ”Cu ocazia acestei zile speciale, doresc să avem în Moldova cât mai multe familii fericite, împlinite, cu părinți, copii și bunici sănătoși!”, a conchis Usatîi.

Astăzi, membrii Partidului Nostru, Nina Cereteu primar de Drochia, și Stela Onuțu primarul orașului Glodeni, au mers la două familii mari și frumoase pentru a le felicita cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei. 

Elena și Vitalie Barbacaru și cei patru copii – Mihai, Vitalina, Cosmin și Adelina din orașul Drochia s-au învrednicit de Diploma Primăriei, acordată anual familiilor numeroase.

Diplomă de onoare a primit și familia lui Sergiu și Antonina Țurcan, din Glodeni, care au șase copii – Olivia, Antonela, Filip, Vanesa, Agnesa și Felicia. 

 ”Suntem o familie perfect normală, care merge prin viața asta ca și toți ceilalți. Doar că am hotărât ca împreună să trecem prin toate, cât mai firesc. Împreună”, au spus membrii familiei Țurcan.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter