Renato Usatîi: După haosul provocat de PAS în Moldova, aceștia au dat mâna cu PSRM pentru a crea haos și mai mare la Bălți

PAS și PSRM au bătut palma la Bălți, pentru a crea haos și a provoca alegeri anticipate. Declarațiile au fost a fost făcută de către liderul formațiunii politice „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, în cadrul emisiunii săptămânale ”Puterea e în Adevăr!”. Politicianul susține că astfel se explică și scoaterea primarului municipiului Bălți, Alexandr Petkov, din prezidiul Consiliului municipal.

”Ei vor să creeze haos în Bălți, că nu vor să lucreze, asta am văzut când au refuzat funcțiile de viceprimar. Da, eu am auzit că ei vor să inițieze și un referendum, ca să îl dea pe Petkov jos. Lasă să-l inițieze, noi suntem în țară democratică, înțeleg că cei din PAS cumva s-au deranjat de referendumul pe care l-am inițiat cu grupul de inițiativă la nivel național, pentru a afla dacă vor cetățenii sau nu alegeri anticipate”, a declarat Renato Usatîi.


Scopul final al acestor acțiuni este de a lovi în liderul Partidului Nostru, în ajunul alegerilor prezidențiale, mai spune Usatîi.

”Dacă PAS are indicații doar de la ”politburo” ce să facă în Bălți, atunci cei de la socialiști au și de la Grișa Bulgaru (n.r. interlopul Grigore Caramalac, alias ”Bulgarul”), și de la cantoră, și de la Moscova, și de unde vrei. Dacă ei cred că, creând grup de sportivi, unul de 100 de oameni, altul de 50, vor să facă revoluție, să o facă. Eu până acum am stat foarte cuminte și am închis ochii atunci, când nu trebuia să închid la unele declarații (…), dar ei azi își fac de cap, doar pentru că PAS este la guvernare, căci dacă eram eu la guvernare, nu știu câte zile ar sta la libertate”, a mai spus Usatîi.


În data de 28 martie, primarul de Bălți, Alexandr Petkov, a fost exclus din prezidiul Consiliului Municipal, la inițiativa socialiștilor. Hotărârea a fost votată de PSRM, PAS și Partidul Schimbării. Este pentru prima dată, când consilierii municipali aprobă o astfel de decizie.

Versiunea integrală a emisiunii:

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter