Renato Usatîi, filat de oamenii lui Dodon: „Finul lui Cavcaliuc mă urmărea joi, dintr-un Opel”

Candidații la funcția de deputat de pe lista Blocului Electoral „Renato Usatîi” sunt filați și amenințați cu dosare penale. Cel puțin asta susține Renato Usatîi. El crede că în spatele acestor intimidări nu stă nimeni altcineva decât fostul președinte al R.Moldova, Igor Dodon. Într-un interviu pentru nordnews.md, liderul Blocului Electoral „Renato Usatîi” a povestit cu lux de amănunte, cum socialiștii încearcă să-i întindă diferite curse pentru a-l discredita în ajun de alegeri.

„Știți ce indicație a dat, acum o zi, Igor Dodon pentru  MAI, pentru câțiva din CNA și niște „Cavcaliuci”? Acum a ieșit direct la câțiva oameni din lista noastră cu intenția de „a-l ucide” pe Usatîi, cu tre-patru zile înainte de alegeri. Ei trebuie să caute oameni, nu contează dacă e pe locul șapte pe lista Blocului Electoral „Renato Usatîi” sau pe locul 29, 59 sau 99. Sunt gata să achite orice sumă de bani pentru a fabrica dosare, fie pe rude, fie pe ei, pentru ca aceștea să scrie declarație precum că părăsesc blocul electoral.”

Mai mult, Usatîi susține că poliția din R.Moldova este implicată direct în campania electorală.

„Maxim Ciubciuc, finul lui Cavcaliuc, mă urmărea joi, dintr-un Opel, cu numere de înmatriculare de Ungheni, la Ghidighici. Eu nu voiam să implic bodyguarzii. În următoarele zile o să mă apuc de capul lor. Adineauri, unei domnișoare i s-a propus să vină la mine la birou sau în casa în care trăiesc, contra sumei de 10 000 EUR să-mi lase un microfon. Dacă pe Igor Dodon îl interesează ce fac eu cu o mireasă, pot să ies în live”.

Renato Usatîi a venit cu o adresare directă către Igor Dodon: „În care cameră o să mă vadă Dodon? Tovarăși, Igor Dodon, cum voi fi informat că ați pus mâna pe vreun om și îl șantajați, cumpărați sau speriați, să ai grijă. Eu nu sunt un bludnic de la AUR, nu sunt oleacă specialist ca cei la care te-ai adresat tu, dar eu, îți promit că în cazul în care deranjezi vreun om de-al nostru, data viitoare vei fi tu în locul peștilor pe care i-ai scos de la Condrița.”

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter