Renato Usatîi merge să le explice personal oamenilor programul echipei sale

Renato Usatîi a început vizitele în țară, în cadrul campaniei electorale. Sâmbătă, 5 iunie, liderul Blocului electoral “RENATO USATÎI” s-a aflat în raionul Drochia, unde, alături de primarul Nina Cereteu a vizitat comuna Petreni, satele Popeștii de Sus, Gribova, Șuri, Nicoreni, dar și centrul raional – orașul Drochia.

În fiecare localitate în care a ajuns, oamenii i s-au plâns pe politicienii care în 30 de ani doar au promis și nu au făcut nimic pentru a le asigura un trai decent și servicii de calitate. Iar acum, mulți se gândesc să se alăture celor aflați în diasporă.

Renato Usatîi le-a explicat că lucrurile se pot mișca din loc numai după ce va fi stârpită corupția și implementat planul de modernizare a țării, la care vor lucra cei mai buni specialiști în diferite domenii.
El a mai declarat că pentru ca Moldova să evolueze este nevoie de specialiști dedicați și bine pregătiți, care, de altfel, se regăsesc în echipa sa, fiind vorba de primari și mulți profesioniști în diferite domenii.

Totodată, Renato Usatîi a menționat că știe care sunt problemele oamenilor nu din auzite, ci din experiența de primar de Bălți. El a mai adăugat că anume la Bălți a putut realiza multe lucruri după ce a stârpit corupția și a făcut ordine în bugetul municipiului. Așa a mai asigurat reparația drumurilor și trotuarelor, triplarea salariilor angajaților de la salubritate, transport gratuit pentru pensionari, reparația piețelor și a terenurilor sportive, dar și multe altele.

Renato Usatîi a mai adăugat că merge în Parlament cu proiecte deja pregătite. Unul dintre acestea prevede ca o dată la 5 ani, moldovenii din diaspora să poată înmatricula câte o mașină, fără să o devameze, iar altul va asigura fiecare localitate cu farmacii automatizate, care vor conține aproximativ 100 de medicamente de primă necesitate.

Totodată, Renato Usatîi a menționat că la alegerile prezidențiale, oamenii din Drochia i-au dat cele mai multe voturi și s-a arătat convins că același lucru se va întâmpla și la acest scrutin, pentru a putea face schimbarea până la capăt.

În ultimii ani, Renato Usatîi a investit în raionul Drochia 3 milioane de lei, bani care au mers în proiecte sociale și de infrastructură, fiind vorba de pavaj pentru parcul din oraș, amenajarea câtorva terenuri de joacă noi și multe altele.

or. Drochia

com. Petreni, raionul Drochia
s. Șuri, raionul Drochia

s. Nicoreni, raionul Drochia

 

 

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter