Reprezentanții ex-primarului Grigorișin și ai PAS – parteneri ai PSRM, care se consideră orientat social, au fost împotriva alocării a câte 4 mii de lei persoanelor cu dizabilități pentru încălzire

Reprezentanții fostului primar de Bălți Nicolai Grigorișin și ai partidului PAS în Consiliul Municipal Bălți au fost împotriva alocării a câte 4 mii de lei în ajutor pentru sezonul de încălzire persoanelor cu dizabilități de gradul I.

„Acești parteneri ai Partidului Socialiștilor, care se consideră un partid de orientare socială – au pus la îndoială necesitatea acestui ajutor pentru cetățeni. Din fericire, nu au reușit. Timp de aproximativ patruzeci de minute i-am convins. Și mă bucur că am reușit să contribui la decizia de a aloca 800 de lei lunar pentru cinci luni din sezonul de încălzire celor mai nevoiași cetățeni ai municipiului”, a declarat primarul Alexandr Petkov în cadrul transmisiunii live.

După cum a subliniat primarul, conducerea primăriei va contribui mereu la faptul că cetățenii municipiului Bălți să simtă grija primăriei.

„Săptămâna aceasta va fi publicată această hotărâre și vor începe procedurile, nu vom întârzia, așa cum a fost până acum. Vom efectua cu promptitudine, astfel încât toți cei care au nevoie să primească acești bani și putem face posibilă extinderea categoriei de beneficiari”, a precizat Alexandr Petkov. 

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter