În Consiliul Municipal Bălți, socialiștii, PAS și lăturașii au format o coaliție a haosului

În Consiliul Municipal Bălți s-a creat o coaliție a haosului, formată din consilieri ai Partidului socialiștilor, PAS și lăturașii reprezentanți ai partidului Gligor și ai fostului primar Nicolai Grigorișin.

„Partidul Socialiștilor doar în mass-media centrală le spune cetățenilor că luptă cu PAS. În realitate, la Bălți, este o echipă foarte unită în numele haosului și a tot felul de scheme, inclusiv scheme de terenuri și construcții”, a declarat într-un live primarul de Bălți, Alexandr Petkov. 

El a amintit că coaliția dintre PSRM și PAS a sabotat consultările publice și aprobarea candidaturii lui Igor Golberg la funcția de viceprimar responsabil de gospodăria comunală, transport și proprietatea municipală.

„Cel mai interesant lucru este că toți au fost de acord că candidatura lui Golberg este una bună și că este o persoană respectată în oraș. Și totuși au ratat ocazia de a susține aprobarea unui viceprimar apolitic, un manager și gospodar cu autoritate”, a comentat Petkov.

Primarul a făcut apel să se renunțe la politizarea activității în consiliu:

„Învățați procedurile! Voi – Partidul socialiștilor, PAS și Grigorișin ați făcut o alegere în favoarea haosului și dezordinii. Spuneți că luptați pentru ordine, dar, de fapt, duceți orașul spre haos”.

Alexandr Petkov a declarat că răspunsul  primăriei la toate încercările de a arunca orașul în haos va fi dezvoltarea:

„Vom construi și vom dezvolta orașul, indiferent cât de mult se opun unii politicieni!”.

De menționat că candidatura lui Igor Golberg la funcția de viceprimar a fost propusă, în conformitate cu legislația în vigoare, de către primarul Alexandr Petkov. Cu o zi mai devreme, au avut loc consultări publice pe această temă, care au fost sabotate de PAS și PSRM. Anterior, aceștia au ignorat în repetate rânduri invitațiile de a-și desemna proprii candidați pentru această funcție.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter