Renato Usatîi: Hebel trebuie să demisioneze și să fie anchetat modul în care a ajuns să conducă Comisia Pre-Vetting

Herman von Hebel trebuie să demisioneze din funcția de președinte al Comisiei Pre-Vetting și să fie anchetat modul în care a ajuns să o conducă. Este opinia președintelui Partidului Nostru, Renato Usatîi.

„Cred că Herman von Hebel trebuie să demisioneze din funcția de președinte al Comisiei Pre-Vetting. Se cere și anchetarea modului în care a ajuns acest cetățean străin să conducă o Comisie atât de importantă, ținând cont de trecutul “pătat” al acestuia”, a scris Renato Usatîi pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

El a precizat că, în timp ce integritatea lui von Hebel a fost pusă la îndoială de presa din mai multe state, acesta „ne râde sfidător în față și spune că nu va demisiona”.

„Această Comisie, misiunea căreia este să verifice integritatea judecătorilor și procurorilor, nu mai are nicio credibilitate. Eșecul reformei justiției este încă un motiv de ce PAS trebuie să plece de la guvernare și să fie organizate alegeri parlamentare anticipate. Nu trebuie să mai tolerăm incompetența și hoțiile celor din PAS”, a subliniat Usatîi.

Această poziție a fost exprimată de liderul Partidului Nostru după numeroasele concursuri eșuate și scandaluri, cel mai recent fiind reacția sfidătoare a lui Hebel la întrebarea dacă are de gând să demisioneze.

VIDEO:

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter