Roman Ciubaciuc: Candidatul Partidului Nostru pentru funcția de primar a orașului Cantemir

Roman Ciubaciuc, candidatul Partidului Nostru pentru funcția de primar al orașului Cantemir, se angajează să continue dezvoltarea orașului, să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor și să aducă investiții în comunitatea locală.

 

Roman Ciubaciuc are un plan amplu pentru dezvoltarea orașului Cantemir, care include următoarele obiective:

 

  1. Reabilitarea Iazului și Zonei de Odihnă: Cu o reparare capitală a trecerii subterane, Ciubaciuc Roman și echipa, doreșc să creeze un loc de recreere atractiv pentru locuitorii orașului.

 

  1. Modernizarea Parcurilor și Străzilor: Pavarea teritoriului din Parcul Ticlenco, a trotuarelor și drumurilor din oraș va contribui la îmbunătățirea infrastructurii și la crearea unui mediu mai plăcut pentru locuitori.

 

  1. Investiții în Educație: Modernizarea instituțiilor de învățământ, cum ar fi Grădinițele nr.1 și nr.2, Gimnaziul „Mihai Eminescu” și „Alexandr Pușchin” , Liceul „Dimitrie Cantemir,” demonstrează angajamentul lui Roman Ciubaciuc și echipei pentru asigurarea unei educații de calitate pentru copiii orașului.

 

  1. Dezvoltarea Sportului: Construirea unor terenuri de baschet, volei și tenis în aer liber vor oferi tinerilor și adulților mai multe oportunități de practicare a sporturilor.

 

  1. Energie Regenerabilă: Prin atragerea investițiilor în producția de energie regenerabilă, Roman Ciubaciuc și echipa doreșc să contribuie la protejarea mediului înconjurător și la reducerea costurilor pentru energia electrică din oraș.

 

  1. Sprijin pentru Tineri și Artiști: Susținerea continuă a tinerilor sportivi și artiști va contribui la promovarea talentului local și la dezvoltarea culturii și sportului în Cantemir.

 

Sub conducerea lui Roman Ciubaciuc, orașul Cantemir a obținut următoarele realizări notabile:

 

Modernizarea Infrastructurii: Reconstrucția stației de epurare și a sistemului de evacuare a apelor uzate au contribuit la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor. De asemenea, au fost pavate peste 10,2 mii de metri pătrați de trotuare și reparate 23 de mii de metri pătrați de drumuri.

 

Investiții în Educație: Reabilitarea a 4 instituții școlare și preșcolare, inclusiv Grădinițele nr.1 și nr.2, Gimnaziul „Mihai Eminescu” și Liceul „Dimitrie Cantemir,” a avut un impact semnificativ asupra învățământului din oraș.

 

Energie Verde: Dotarea instituțiilor școlare cu echipamente de măsurare și de promovare a energiei verzi demonstrează preocuparea pentru protejarea mediului înconjurător.

 

Bunăstarea Locuitorilor: Diverse proiecte, cum ar fi instalarea utilajelor fitnes, terenuri de joacă și iluminarea teritoriului, au fost implementate pentru a oferi locuitorilor un mediu mai sigur și mai plăcut.

 

Atrage de Investiții și Cooperare: Colaborarea cu diaspora cantemireană și alte asociații a permis aducerea de echipamente și ajutor umanitar pentru Spitalul Raional și pentru locuitorii orașului. O parte importantă a mandatului lui Ciubaciuc este implicarea populației în elaborarea și realizarea proiectelor, ceea ce a condus la numeroase proiecte finanțate, precum instalații de joacă și reparații în instituții de învățământ.

 

  • Dezvoltarea Sportului: A fost construit  teren modern de fotbal, în parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal.

    ECHIPA LUI ROMAN CIUBACIUC LA CANTEMIR

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter