Satele Sadovoe și Elizaveta vor fi asigurate cu transport municipal de înaltă calitate – Alexandr Petkov, candidat la funcția de primar al municipiului Bălți

Partidul Nostru va dezvolta la Bălți parcul de transport municipal pe baza Direcției de Troleibuze. Acesta va fi extins prin achiziționarea nu doar de troleibuze noi, ci și de autobuze urbane. Datorită acestui fapt, va fi posibilă îmbunătățirea calității deservirii pasagerilor din Bălți și din suburbii. Satele Elizaveta și Sadovoe vor fi asigurate cu transport municipal de înaltă calitate. Detalii despre dezvoltarea transportului municipal la Bălți au fost oferite de către candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al municipiului, Alexandr Petkov, în cadrul întâlnirilor cu locuitorii din Bălți și din suburbii.

„Am fost la Sadovoe și la Elizaveta. Am vorbit cu locuitorii despre multe probleme. În primul rând, despre transportul municipal, care trebuie lansat și organizat în așa mod încât graficul să fie  convenabil locuitorilor. Este vorba de transportul municipal, care este planificat în programul nostru. Vom îmbunătăți activitatea sa și orarul, dar și calitatea transportului în ansamblu, prin dezvoltarea parcului de autobuze în cadrul Direcției de Troleibuze”, a menționat Alexandr Petkov pe pagina sa de pe Facebook.

Parcul urban de transport, a subliniat Petkov, va fi completat cu troleibuze moderne și autobuze cu aer condiționat, urmând să fie dezvoltate noi rute, întrucât bălțenii și locuitorii din Sadovoe și Elizaveta se plâng de programul prost sau de lipsa totală a acestuia la anumite ore.

Candidatul la funcția de primar al municipiului i-a chemat la vot pe toți locuitorii din Bălți, Elizaveta și Sadovoe:

„Ceea ce veți decide  pe 19 noiembrie nu este cum vor trăi Petkov sau Renato Usatîi. Veți decide cum va trăi fiecare dintre voi în următorii 4 ani.”

Amintim că pe 19 noiembrie la Bălți va avea loc turul doi al scrutinului pentru funcția de primar al municipiului. Alexаndr Petkov a fost câștigătorul primului tur, cu 22,69% din voturile alegătorilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter