Vor vota un primar competent

Candidatul Partidului Nostru la funcția de primar de Bălți, Alexandr Petkov, a îndemnat locuitorii din satul Elizaveta, localitate din componența municipiului, să meargă duminică la vot. Oamenii de aici speră că pe 19 noiembrie, Bălțiul va alege un primar responsabil, care știe să comunice cu oamenii și să creeze condiții egale pentru toți.

„Vreau să amintesc la toată lumea, celor care au uitat cumva, Elizaveta este parte a Bălțiului, iar noi insistăm că aici sunt bălțeni și noi vrem să aducem aici orașul. Astfel ca lumea să se bucure de toate privilegiile unei vieți din oraș, inclusiv acele probleme pe care le are astăzi Elizaveta cu transportul- trebuie să fie rezolvate și noi nu facem promisiuni goale. Noi vom aduce aici transport la tarife orășenești, transport la tarife convenabile, transport la tarife gratuite pentru pensionari așa cum este în Bălți”, declară Alexandr Petkov.

Locuitorii din Elizaveta susțin că și-au făcut deja alegerea și că vor vota pentru un primar competent.

„Eu locuiesc în oraș, dar cred că primarul, în primul rând, trebuie să repare drumurile, pentru ca oamenilor să le fie confortabil să meargă și la muncă și peste tot.”

„Voi vota pentru stabilitate, să se facă dreptate, să voteze toți oamenii corect și dacă va fi stabilitate, va fi tot. Dumnealui este din partidul lui Renato Usatîi, iar atâta timp cât a fost Renato Usatîi primar, s-a mai făcut ceva în oraș, dar după ce a plecat nu s-a mai schimbat nimic.”

„Din cauză că avem atâtea partide cum poate să iasă învingător numai unul? Este important. Dacă avem alegeri înseamnă că trebuie să votăm cine să conducă. Știm că trebuie și mergem la vot”, spun locuitorii din Elizaveta.

Pe 19 noiembrie, la Bălți va avea loc turul doi de scrutin. Pentru că Arina Corșicova a fost scoasă din cursa electorală, duminică se vor duela Alexandr Petkov de la Partidul Nostru și socialistul Maxim Moroșan.

„Lumea, cu părere de rău, din lipsa unei informări din partea mass-media, în special cea centrală, dar și lipsa mass-media locală, nu prea cunoaște că avem alegeri pe data de 19 și noi informăm persoanele că pe 19 trebuie să ieșim la vot, este turul doi și de noi toți depinde soarta nu doar al satului Elizaveta, dar și soarta Bălțiului, nu doar a Bălțiului, dar și a Elizavetei, așa că suntem interdependenți”, mai spune Alexandr Petkov.

În primul tur de alegeri, Alexandr Petkov s-a bucurat de cea mai mare încredere a bălțenilor. Pentru el au votat 22,69% dintre alegători.

Via: nordnews.md

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter