Tractor multifuncțional și un teren de joacă pentru copii – cadoul Fundației lui Renato Usatîi pentru Glodeni și Tătărăuca Veche

Câte 100.000 și respectiv 200.000 de lei au primit localitățile Glodeni și Tătărăuca Veche cu ocazia sărbătoririi hramului. Banii vor fi utilizați pentru achiziționarea unui tractor multifuncțional de curățare a străzilor și construcția unui teren de joacă pentru copii.

 

Liderul Partidului Nostru i-a înmânat personal primarului de Glodeni certificatul pentru achiziția tractorului și i-a felicitat pe toți locuitorii orașului cu ocazia sărbătorii.

„Vreau să vă mulțumesc în primul rând pentru încrederea acordată primarului de Glodeni. Felicitări cu ocazia acestei frumoase sărbători. Așa cum am promis, voi continua politica faptelor concrete. Vă felicit și vă ofer în dar un tractor pentru curățarea drumurilor și trotuarelor. Vă doresc să trăiți doar emoții pozitive, iar eu voi face tot posibilul ca să ne întâlnim cât mai des. Vă iubesc!”, le-a spus Renato Usatîi oamenilor.

Fundația lui Renato Usatîi a mai alocat 100.000 de lei pentru construcția unui teren de joacă în satul Tătărăuca Veche, raionul Cahul. Certificatul i-a fost înmânat primarului Ludmila Guțu de către Ilian Cașu.

 

“Sunt onorat să fiu aici cu doamna primar, doamna Ludmila Guțu. Dragi săteni, pe doamna Guțu o doare inima pentru această localitate și o sa facă multe lucruri bune. Eu sunt invitat aici, și așa cum la Hram nu se vine cu mâna goală, din partea lui Renato Usatîi, din partea noastră un cadou în valoare de 100 de mii de lei pentru un teren de joacă pentru copii”, a spus Ilian Cașu.

 

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter