Transport public modern pentru bălțeni. Alexandr Petkov are mai multe soluții pentru bunăstarea locuitorilor

Orașul Bălți va avea o infrastructură rutieră dezvoltată cu transport public modern. Asta își propune candidatul Partidului Nostru la funcția de primar de Bălți, Alexandr Petkov. Acesta a promis bălțenilor că dacă va ajunge la cârma primăriei va lupta cu corupția în întreprinderile municipale.

„Direcția de Troleibuze din Bălți va fi serios modernizată. Aici muncesc oameni minunați, vrem să păstrăm colectivul, vrem ca angajații de aici să se mândrească de munca lor”, a declarat candidatul PN în fața angajaților de la Direcția Troleibuze.

„În urma rezultatelor, dacă se vor depista încălcări financiare grave din partea unui administrator de întreprindere municipală, desigur că nimeni nu va conlucra cu el. Și nu e vorba doar de Alexandr Stepanovici, nu doar Partidul Nostru, ci oricare primar care se respectă. El nu trebuie să lucreze cu un administrator municipal corupt. Este ceva normal”, a menționat Ivan Șubernețchi, membru PN.

Locuitorii orașului sunt nemulțumiți de tarifele la gazele naturale și energie electrică, mai ales că lumina costă mai scump în nordul țării.

„Ce este mai important pentru echipa dumneavoastră și care sunt pârghiile pentru a influența tarifele?”

„Oare se poate de influențat asupra formării tarifelor? O să vă spun, cu siguranță că se poate și trebuie. Pentru că puțini v-au spus, dar eu sunt gata să vă spun că cei care stabilesc tarifele, mă refer la ANRE, ei sunt obligați să stabilească tarifele în folosul consumatorului”, a răspuns candidatul.

Reprezentanții Partidului Nostru au îndemnat bălțenii să nu stea acasă pe data de 19 noiembrie.

„De ce să nu fim noi cei care vom alege un primar corect, un primar de care avem nevoie, un primar care va face lucruri frumoase pentru municipiul Bălți, primarul care va duce la bun sfârșit proiectele pe care le-a început cândva Renato Usatîi”, a îndemnat Eduard Pleșca, membru PN.

Alexandr Petkov a fost cel care a deconspirat schemele criminale ascunse de autorități în activitatea monopolistului gazelor SA Moldovagaz. Datorită acestor investigații, au devenit cunoscute fapte despre furturi de miliarde din banii consumatorilor de gaze.

Via: NordNews.md

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter