Usatîi: Dodon încearcă să-și „vândă” participarea la prezidențiale și rușilor, și Maiei Sandu, și europenilor

Liderul PSRM, Igor Dodon, ar încerca să-și „vândă” participarea la alegerile prezidențiale și rușilor, și Maiei Sandu, și europenilor, dar pe toți îi convinge că acționează în interesul lor. Declarația a fost făcută de președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, în cadrul emisiunii „Puterea e în Adevăr!”. 

Renato Usatîi a dat citire unor informații din rapoarte secrete, în care se precizează că Igor Dodon își coordonează acțiunile cu Stela Jantuan, consilier politic al Maiei Sandu.

„Igor Dodon azi e liber, ca și Spînu, pentru că este o consilieră la Președinție, Stela, la care Dodon azi merge ca la lucru. Dodon cu Jantuan se văd săptămânal, coordonează agenda. Stela îi spune ce să facă și el le îndeplinește. Dodon vede în Maia Sandu un nou Plahotniuc. El încearcă acum să vândă participarea lui în alegeri și la ruși, și Maiei Sandu, și europenilor”, a spus Renato Usatîi.

Usatîi mai spune că Igor Dodon crede că ar putea repeta figura din anul 2019, ”când l-a înșelat pe Plahotniuc și a mers la coaliție cu PAS. Numai că acum pentru el totul poate să se termine mult mai repede și mult mai fierbinte. Ca de Thanksgiving Day”, spune Usatîi.

Recent, Renato Usatîi a declarat că în țară s-a creat o situație gravă, când cei de peste hotare decid cine să ne conducă. „Dreapta, cu Occidentul, iar stânga, cu Moscova. Doar noi cu Moldova!”, a precizat Usatîi. 

„Occidentul, Uniunea Europeană a rămas cu Maia Sandu. Pe stânga lupta nu se duce pe teritoriul Republicii Moldova, toată bătălia este la Moscova: între Ilan Șor și Igor Dodon. Noi azi, ca rezultat al luptei la mii de km de la țara noastră, trebuie să așteptăm candidatul care o să ni-l dea Moscova. Eu pot să îi asigur pe toți că nu mă interesează ce face nici Estul și nici Vestul, iar toate deciziile le iau în țară, cu echipa”, a mai spus Usatîi.

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter