Usatîi îndeamnă primarii să i se adreseze pentru susținere dacă sunt forțați să candideze din partea PAS

Renato Usatîi acuză autoritățile că au încercat în dimineața zilei de astăzi să-l constrângă pe un primar al Partidului Nostru ca să candideze din partea PAS la alegerile locale din 5 noiembrie.

În cadrul unei conferințe de presă, liderul Partidului Nostru a relatat că deputatul PAS Gheorghe Ichim și reprezentantul Cancelariei Stat în raionul Sîngerei Christian Cainarean au încercat să îl „convingă” pe primarul din Țambula, căruia i s-a promis că va fi soluționată problema datoriei Guvernului ce ține de transferurile de la bugetul de stat. Mai mult, i s-ar fi promis că primăria sa va mai beneficia de alocări bugetare suplimentare de câteva milioane de lei. Actualul primar din Țambula, fiind la al doilea mandat din partea Partidului Nostru, a respins „oferta” PAS.

În acest context, Renato Usatîi i-a îndemnat pe toți primarii, indiferent din ce formațiune politică fac parte, să i se adreseze pentru susținere, dacă sunt forțați să candideze din partea PAS. Asta deoarece în condițiile create, primarii sunt neajutorați în fața sistemului de drept din țara noastră.

Liderul Partidului Nostru a mai spus că pregătește o „radiogramă” cu toți primarii din țară care s-au confruntat cu această problemă, menționând că prin campania de a atrage cu orice preț un număr cât mai mare de primari, PAS a trecut toate liniile bunului simț.

 

VIDEO

Citește și

Cmentariile sunt închise

Abonați-vă la
PENTRU A FI MEREU LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI
Newsletter
Subscribe to
TO BE ALWAYS UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS
Newsletter
Подписаться на
БУДЬТЕ ВСЕГДА С ПОСЛЕДНИМИ НОВОСТЯМИ
Newsletter